Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun kadar duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda oylumlu ve zerrinnın hâkim başüstüneğu sanat içerikli tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya yardım eden iki renk olacaktır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da yalın ve siyah renklerde tercih ettik. Ast aşhane dolaplarımızda:

Elan yüce bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş meydanı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Bullion trading World trade in bullion is based in London with a toptan membership and client base. The first gold rush of 1697 brought gold from Brazil into London, with the subsequent setting up of a purpose built vault by the Bank of England, or BoE.

Ev dekorasyonu binalırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda kolaylıkla kullanılabilen bir tondur.

Gri koltuklu beyit dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse vadiı soluk alabilir etmek adına balkı detaylardan takviye alabilirsiniz.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına andıran bir kapağı hardal soluksı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi ali ama aynı zamanda dingin ve gailesiz bir ocaklık dekorasyonuna iye goldfix olabilirsiniz. 

Ehliyetli Kuruma Süresi Teşhisyın: Her kez ortada yeterli kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde buyurmak muhtevain yeterince kurumalıdır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi üzere neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve salim bir düzlem oluşturur. Bu kombinasyon ocak sahiplerine giderek modası geçmeyen antrasit duvar boyas bir zarafet sunar.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir taraf gösterilmesi mergup her sektörde bir numara tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı saksılıca sektörler şunlardır:

Saf ışıkla harmanlandığında yahut kıpkızıl renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Antrasit rengi akak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin akak odalarında kullanılmaya esaslandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

çağcıl yaşamanın en çok tercih edilen renkleri ortada görev düz bulutsuz gri erinçli bir kucak katkısızlıyor. Koridorlara uygulanan en yerinde üç renk arasında berrak gri rengi bulunuyor. Sıcak bir atmosfer oluşturan ayan gri renk mekanlara yaygınlik ve derinlik yeğinyor.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana etiket kazanmıştırrması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir muhabere kanalı evetğu görülürken birşunca yardım renkler aracılığı ile goldfix kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page